Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Anime Tanıtımı)

| On
Cumartesi, Şubat 22, 2014

Tür: Fantastik, Duygusal, 
Yönetmen: Mamoru Hosoda
Yazar: Mamoru Hosoda
Şirket: Toho, Funimation Entertainment
Bölüm Sayısı: Tek Bölüm Anime Filmi ( 2 Saat)
Puanım: 10/8

Kursdan bir arkadaşım sürekli sınıfta bu filmi izlememizi söylüyordu, herkes izlemişti 2 hafta oyalayabildim ama bir tek ben kalmışım. İzleme kararı aldım ve izledim açıkcası pişman olmadım çok tatlı bir anime filmiymiş..

Ben normalde çok fazla fantastik şeyler sevmem özellikle kurtlu vs ama anime olmasına rağmen hiç bir şeyi abartmadan tam ayarında yapmışlar. Kurt olma sahneleri bile normal filmlerden daha da normaldi, çok hoşuma gitti.. Kısaca neler oluyor dersek, ana karakterimiz üniversiteye gidiyor orada tanıştığı bir erkekle arkadaş olup beraber takılıyor, daha sonra aşık olup herşeyi görmezden geldiklerinden sonra, beraber yaşamadan önce zaman geçtikçe birbirlerine sırlarını falan anlatırken, adamın kurt adam olduğunu öğreniyor canlı canlı hemde (biraz korksada) sonra ikisi beraber yaşamaya başlayıp hayallere kapılıyorlar ikiside işte çalışıyor ellerinden geleni yaparak okula devam ediyorlar, ama sonra kurt adamımızdan 2 tane çocukları oluyor.. Birde bunun üstüne evimizin erkeğinin başına kötü birşey geliyor oradan itibaren yaşananlar ve çocukların büyüyerek nerelere geldikleri neler yaptıkları anlatılıyor. Çocuklar küçükken özellikle Yuki çok hareketli Ame erkek olan çocuğumuz ise çok sessiz sakin birisi, ama büyüdükçe karakterlerindede önemli değişmeler olmaya başlıyor. Yuki okulda dışlanır dereceye gelmişken tamamen insan olarak takılmaya çalışırken Ame onun tam tersi yolunda ilerliyor.. Güzel bir yaşam öyküsü olmuş izlemenizi tavsiye ederim. Bazı sahnelerde yaşama bağlanmanın, pes etmemenin zoru denedikçe neleri başarabileceğimizinde mesajını vermeden geçmiyorlar.. 2 saatinizi pişman olmadan ayırarak izleyebilirsiniz.

Anneler her yerde aynılar işte..
2 yorum on "Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Anime Tanıtımı)"
  1. Bu animeyi geçen sonbahar izlemiştim. Çok beğendiğim animelerden biridir. Özellikle adamın gerçek halini kadına gösterdiği sahne ve kadının ölen kurdu çöp arabasına atarlarken engellemeye çalışması çok dokunaklıydı. Duygusal bir animeydi.

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9