T-Ara ve Nine Muses Geri Dönüşleri After School'a mı benziyor?

| On
Çarşamba, Ekim 02, 2013
Ben T-aranın ilk teaser fotoğraflarını gördüğümde After School Red geldi direk aklıma. Çekim tarzları çok benzer.. Red konseptinin çıkışına bakınca 2011 tarihini görüyoruz (Night Sky şarkısı) Şarkı ve Klip yazarlarını çok araştırdım ancak bulamadım, belki T-Ara geri dönüşündeki yazarla aynı olabilir diye düşünüyorum. Ancak T-Ara'nın 2. teaserından sonra fotoğraflarla alakası olmayan birşeyin geleceğini de düşünmeye başladım. (2. Teaser İçin Tık)

Biraz da After School bakalım... (Kıyafet tarzlarının bile yakın olduğu hissediliyor)




Sadece klip ve teaser farkı olarak şarkının birisinin slow diğerinin hareketli olmasına bağlıyorum ama bana göre konseptler aynı.. Müziksel açıdan demiyorum buraya dikkat çekeyim. Diğer konumuz da ben dün Nine Muses'in çok yakın sevdiğim bir arkadaşım sayesinde geri dönüş teaser fotoğrafını gördüm facede.. Görür görmez ona dediğim şey Shampoo klibinin teaser fotoğraflarına ne kadar çok benziyooor! diyip fotoğraf atmam oldu. :^ Bu sabah uyandığımda Koreli sitelerde gerçekten bunun konuşulduğunu gördüm. Fotoğrafa gelince;


After School - Shampoo klibine baktığımda tekrar 2011 tarihini görüyoruz. Oturuş şekilleri ve ortama baktığımız da ne kadar çok benzerlik görüyoruz değil mi? Kpop eskiden farklı olmasıyla ün salmış bu şekilde değişik şeyler denedikleri için fazla tutulmasını sağlamıştı ama son zamanlarda ben grupların aynı döngü içerisinde farklı renklerde aynı şeylerin tekrar önümüze getirildiğini düşünüyorum. Ayrıca demek istiyorum ki burada adı geçen üç grubuda severek dinliyorum yani onlara karşı birşeyim yok. Sevdiğim için de bu olayı fark edebildim tanımasam bunların olduğunu bilemezdim.. Zaten buradaki olayların benzerliği üyelerin bir suçu hiç değil.. Tamamen şirketlerin artık büyüyen piyasada hızlı ne olursa yollayalım diyerek amerika gibi aynı şeyleri görmemizi sağlamasından kaynaklanıyor.. Dönüş yapan iki grubada başarılar diliyorum..

T-Aranın 10 Ekimde - Nine Muses'in ise 14 Ekimde döneceğini unutmayalım. 
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9