Kurihara'nın Türkiyedeki Ölümü ! - Öldüren Ahlaksız İnsanlar

| On
Çarşamba, Eylül 11, 2013

Öncelikle bunu yapan herkimse umarım ne idam edilir ne başka birşey olur ömür boyu hapis yesin hapisanedekiler onu ikiye bölüp doğduğuna pişman edecektir zaten. Adam için idam kısa çözümdür ömür boyu hapisi yiyecekki yavaş yavaş ölecek, bunu yapan...

Evet sinirliyim hemde çok sinirliyim. 3 gündür bu haber konuşuluyor türkiyede, ilk gün yalan haber gibi çıktı ortaya hiç bir BÜYÜK HABER KAYNAĞI bu olaydan bahsetmedi unutulur gider gibi davrandılar. İlk önce Japon konsolosluğu olayı yaydı. Kapadokya turistik bir yer, sen gel orada 2 Japonu bıçakla öldüresiyice, birini hastanelik komalık et, diğerinide orada öldür. Nerede güvenlik? Ya aslında şunu diyeceğim güvenlik nedir ya? Bir insanın ölebileceği bir yerin olması ne kadar doğrudur bu şekilde. Bu tarz bir insanlık dışı olay nedir? Sen kimsinde birini bıçaklıyorsun ya. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı'nın olayla zaten umudu yok, konsolosluğa hala bizi etkilemez böyle şeyler birşey olmaz dimi dimi modunda. Göreceksiniz ilerde Japonların gelmeleri azalacak artık, onlar böyle bilinçsiz insan değiller, değer verirler ama bunları görmezden gelmezler. Nasıl olurda böyle bir olay senin ülkeni etkilemez diye beklersin bakanlığı ben hiç anlamadım zaten.

"
Nevşehir’in Kapadokya ilçesinde gerçekleşen, Japon turistin ölümü nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özaslan, Japon Büyükelçisi Kiyoshi Arakı’ya taziyede bulundu. Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin bu tür olaylarla bozulmayacağını, bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.  




Gerçekten şaka gibi. Tedbirlerini insanlar öldükten sonra, ortalık karıştıktan sonra alıyorsun değil mi? Tabikide bu olaylar hem turizmi hemde ülke itibarını zedeleyecektir, zaten bu olay provake amaçlı yapılmış herşey ortada değil mi? Japon'ya 2020 olimpiyat etkinliklerini kazandıktan bir gün sonra bu ölüm oluyor. Başka altından ne araman gerek veya ne düşünmen gerek ?? Şahısın bazı kaynaklarda yakalandığı veya yakalanmak üzere olduğu ama kim olduğunu buldukları söyleniyor zaten önceden sabıkası da varmış. Bak sen sabıkası olan adam elini kolunu sallayarak dışarda dolaşıyor. Sen git hala ülke dışındaki herşeyle uğraş o ülkeye laf at bu ülkeye bişeyler yap. Önce sen kendi insanını kalkındır, geliştir, refaha kavuştur, düzenle ondan sonra gel karış başkalarına. Çok çok acınası bir haldeyiz, ondan sonra Eren türkiyeyi kötülüyor? Bu kötülemekse evet kötülüyorum! Gerçekleri söylemek kötülemekse (!)

Ölen Kurihara'nın ailesine başsağlığı diliyorum. Ne bunu demem onlara birşey getirecek ne zanlının bulunması onların üzüntüsünü geri getirecek biliyorum ki çok zor ama Japonya siz gerçekten çok kaliteli insanlarsınız! Siz bu üzüntünün üstünden de gelmeyi bilirsiniz, böyle bir olay olduğu için gerçekten çok üzgünüm.. Umarım bunun sonu gelir!

Bunu yapanlara lanet olsun.

3 yorum on "Kurihara'nın Türkiyedeki Ölümü ! - Öldüren Ahlaksız İnsanlar"

  1. Bir insan öldürmek bu kadar basit mi ya?? İnsanlık denen kavram yok artık;anladığım tek şey bu..

    Bu haberi ilk okuduğumda ; 2020 Olimpiyatları hakkında olmuş olabileceğini, bende tahmin ettim.Konuyu ablama da anlattım;oda bu fikri yürüttü.Bence bu tamamen ırkçıların işi.Ne de olsa kendilerinden başka bir milletin kazanmasına hazmedemezler.Bir kere şöyle bir şey var ; ''Müslümanım'' diye geçiniyorlar ama,bilmiyorlar herhalde ; Müslümanlıkta ''Irkçılık'' diye bir kavram yok! Halbuki Japonlar Türkiye'yi çok sever. Onlarda gerçeklerin farkına muhakkak varacaklardır.Irkçılığa bir an önce bir son verilmeli,tabi günümüzde bu mümkün olursa..
    _Tokyo başlı başında çok gelişmiş bir ülke zaten... Olimpiyatları alma ihtimali de çok yüksekti.Böyle bir saçmalığa gerek yoktu gerçekten.. Ailesinin başı sağolsun.Acılarını dindiremeyiz ama; dualarımız onlarla.Suçlu cezasını çeksin..

    Her şeyi çok güzel anlatmışsın Eren abi..Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Benim bu olaydan haberim yoktu ve şu an sayende öğrendim. Şok oldum. Söylediklerine de katılıyorum. Ama böyle deyince biz ülkeyi sevmiyor oluyoruz, bilmem ne oluyoruz... Başı sağ olsun ailesinin. Başka ne diyebiliriz ki. :(

    YanıtlaSil
  3. İnanın bunun gibi insanlar yüzünden hepimizin itibarı gitti o Japon dostluğundan tutun onların sevgisine kadar ülkemizdeki bakanlar hala para peşinde itibar sarsılmaz bilmem ne diye öleni unutturmaya çalışıp kapatmaya çalışıyorlar ne kadarda düştük böyle.. :/

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9