Sayonara Zetsubou-Sensei (Anime Tanıtımı)

| On
Cumartesi, Ağustos 10, 2013

Tür: Komedi, Yergi (Hiciv), Psikoloji
Yönetmen: Akiyuki Shinbo
Yazar: Kōji Kumeta
Şirket: Shaft, BS11, Independent UHF Stations
Bölüm Sayısı: 12
Puanım: 10/7

Yanii nasıl desem, bu anime için gerçekten verdiğim puana bakmayın çünkü bildiğiniz animeler gibi değil.. Ne iyi çizim ne aksiyon ve geniş bir devamlılık olan konular bekleyin. Ayrıca yaşınız küçükse bu animeyi atlayın derim çünkü Japonyada olan hayatta dalga geçmeler, intihar olayları ve bir çok kötü, sapık şeyler bulunuyor bunlar aklınızda olsun mutlaka..

Gelelim ne, nasıl bir animedir bu? O kadar manyakça yapmışlar ki ilk bölümde kapatacakken durdum bir bu kadar karamsarlık nedir dedim içimden ve izlemeye devam ettim.. Sınıfın öğretmeni olmasına rağmen sürekli intihar etmeye çalışan bir sahneyle başlıyor Sensei'miz.. Ve onun tam tersi olan öğrencisi olacak pollyanacı kız gelip engelliyor. Bunun sonrasında okul sezonumuz başlar fotoğrafta gördüğünüz her öğrencinin psikopat kişiliğiyle devam eder. :D Tek tek karakterleri isim vererek demeyeceğim ama özelliklerini yazayım bazılarının. Mesela bir tanesi manyak gibi kuyruk seviyor hayvan vs fark etmez gördüğü her kuyruğa dokunup onlarla hayaller kuruyor, başka kızımız hiç bir şekilde dışarıda konuşamıyor çok çekingen ve utangaç sürekli yanında telefonu var diyemediği herşeyi oradan diyor acayip derecede küfür edip hareket bile eder ama yüz yüze gelince yapabildiği hiç birşey yok!! Düşünüyorum başka ne vardı ah bir çocuk var o fotoğrafda yok bile hahaha sınıfın başkanı nasıl olduğunu bile kimse bilmiyor ama olmuş işte çocuğu kimse fark etmiyo zaten arada görüyolar laf yapıştırıp gidiyolar zaten espiri ile "göremiyorlar yani onu" Bir başkası çok fazla düzen ve kural takıntısı var bunlara uyulması için hocaya bile emir verdiği oluyor..
Fotoğrafta taşın yanında olan kız mesela Japon bile değil hatta kaçak genede onu sahipleniyorlar, diğer aklıma gelense herkese sürekli platonik şekilde aşık olan kız tabi herkese derken sürekli değil o kişiyle ayrılana sorun çıkana kadar sevmeye devam ediyor en son hocaya aşık oluyo tabi 4. bölümden sonra full böyle zaten. Öğretmende dediğim gibi herşeyin en kötüsünü düşünüp kafayı yiyip intihar etmeye çalışıyor sürekli. Anime hep böyle geçiyo ama o kadar garip ki yani nası desem başka animeleri ti ye alma var Kurojitsu animesinde Sebastian diye bir hizmetli şeytan vardır izleyenler bilir, bir bölümde hizmetçi geliyo ve Sebastian falan diyolar oda ben o değilim yeter moduna falan giriyo böyle şeyler çok çok var kendi ülkesine bile laf attığı oluyor duvarlarda falan garip yazılar çıkıyor bazen. Ama en komiğime giden bazı bölümlerde öyle büyük sözler duygusal şeyler oluyor ki bir karakter çıkıp aynen şöyle diyo "neden bunları diyorsun böyle berbat bir animede" gibi kendilerine bile laf diyolar. "Hohohoho"

Boş vaktiniz varsa, Asyayı çok seviyorsanız, ince espirileri anlayabilecekseniz yani çizim ve özel konular gibi takıntınız yoksa izleyin bence. Ben sevdim güzel...
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9