Birisi Korece Slow Şarkımı Dediiii ?

| On
Salı, Aralık 18, 2012
Ben dedim. Diyeceğimde hohoho, slow şarkı gerçekten neden bilmiyorum ama günde 5-6 saat müzik dinliyorsam heralde 3-4 saatinde slow şarkı dinliyorum, ve tabiki Korece olacak. Bende bu aralar dinlediğim Top 5 Korece Slow şarkılarımı paylaşmak istiyorum.. Umarım sizde seversiniz ama içinde dinlemediğiniz şarkı olduğunu sanmıyorum eğer ciddi Kore fanıysanız...

T-Ara Lies (5)



Lies şarkısının klibine bayılıyorum diyebilirim, ayrıca sözleride çok anlamlı ve önemli şeyleri içeriyor mutlaka herkesin dinlemesini tavsiye ettiğim bir şarkı.. Lies'ın Japoncasıda çıkmıştı keşke gene klibi bu tarz yapsalardı bu çekim biraz eski olduğu için yenisine ihtiyaç var bence böyle bir şarkının daha yeni bir çekime ihtiyaç duyduğunuda düşünüyorum..

Beni seviyorsun yalan, beni özlüyorsun yalan, beni koruyacaksın yalan... Geri döneceksin ? Bunların hepsi yalan..


Crispi Crunch (Ft. Nana J) - Learn Separation From Words (4)


Vee geldim bu çılgın insanlara, kişilik olarak ikiside gerçekten kafayı yemiş diyebilirim.. Tanıyan varmı pek bilmiyorum ama düzgün insanda değiller heralde yaptıkları tek ve slow güzel şarkı bu, gerçi bunun Nana J ile feat atılmasındada büyük bir pay olduğunu düşünüyorum... Şarkıyı ilk dinlediğimde yanılmıyorsam geçen sene çıkmıştı bir kere falan dinlemiştim bazen yorgun ve üzgün olduğumda açıyordum daha sonra sözlerinde baktıktan sonra hoşuma gitti ve sizede tavsiye ediyorum klip hakkında pek yorum yapamayacağım biraz backstage veya klip çekim gösterimi tarzında yapılmış ama mutlaka dinlemelisiniz.. 

Dal★shabet - Hit U (3)


Çok nadir dinlediğim genede onları bu listenin içine almak istedim. Bazı şarkıları çok saçma, bazı şarkılarıda dinledikçe dinleyesi geliyor insanın Dal Shabet gerçekten böyle bir grup.. Viki'nin gitmesinden sonra epey gözümden düşmüşlerdi çok nadir dinlerdim ama Jiyul ile dayanmaya çalışıyoruz.. Bu kadar ciddi ve anlamlı başka slow şarkıları varmı bilmiyorum ama bu şarkı benim hayatım dahilindede önemi büyük olan bir şarkı hatta sözüm bile var eğer öyle birşey olusa hergün dinleyeceğim bunu umarım olmazda. :T (Ağlarım) Klibine bakarsakta benim sevdiğim tarz olan biraz kadının üstünlüğü var hohoho, gerçi adam üzmüş şimdi ne yapsa haklı öyle değil mi ? U_U Jiyul klipte ön planda galiba ondanda sevdiğim şarkılar arasında ama gerçekten anlamlı ya şarkı, birazda ev havası gerçek ortam şekli verilmeye çalışıldığı için etkili ve güzel bir şarkı olmuş bence dinlemenizi tavsiye ederim.. Klip bayağı iyi tasarlanmış bana göre kurgusal vs olarakta.. (Sevdiğiniz insanları asla üzmeyin, bilmiyorum birini gerçekten seviyorsanız onu üzmeye hakkınız yok hata yapmış olabilirsiniz bunu düzeltmekte sizin elinizde, bu anlamı çıkartıyorum hep izledikten sonra..Ek kendi yorumum kadınlar herşeyin en iyisini, en doğru olanını ve mutlu olmayı hakediyorlar. Bana ne oldu şimdi birden anlamadım :D)

Çok komiksin beni güldürmeyi kes, sana yaptığın herşeyi ödeteceğim kötü olacağım Hit U !

NELL (넬) - WHITE NIGHT (2)


Son, üç-dört ay içinde çıkan en iyi slow şarkılardan biri diyeceğim hemde kesinlikle. Klibi sözler ve herşeyi mükemmel diyorum, uzun süredir yeni çıkan şarkılar ciddi anlamda beni etkilememişti. Normalde pek fazla gitarlı veya o tarz ritmi olan şarkılarıda sevmem nasıl olduda etkiledi böyle beni hala kavrayamıyorum. O_O Klip hakkında tam yorum yapamıyorum çünküüü; İnternette biraz araştırdım klibin işleyişi ve içindeki mesajlarla insanlar farklı yorumlarda bulunmuş ve herkesin aklı karışık.. Klipte normalde nefes alamadığını havanın soğuk ve etkileyici olduğunu, uyanıp yaşadığı şeyleri hatırladığını kocasının ölü cesetini  vs vs gösteriyor.. Ama insanlar olayın aslını ve tam bilmiyorum ama yayınlanan bir hikayede olabilir gerçekte kızın kötü bir şekilde öldürüldüğünü ve bazı şeyleri yaşayıp tekrar anılarını hatırladığını bunları unutmak için kendini öldürdüğünü ve bunları ifade ederkende nefes ve soğukluk yoluyla gösterildiğini falan söylüyorlar bir çok yerde, işin doğrusu klipte anlatılmak istenileni bende anlamadım. >_< Ek olarak klipte oynayan kızı çok seviyorum, izlediğim bir kaç filmdede oynuyordu adını unuttum ama. ._. (Çok mutsuzsanız tavsiye etmiyorum daha kötü bir ruh haline girmeyin boşuna normalken dinleyin. :D )

After School - Because Of You (1)


Beni doğum günümde bile ağlatabilen şarkıya geldik.. Hiç bir zaman listemde birinci sıradan düşmeyecek.. Zaten şarkı direk Never forget booyyy diye başlıyor beni etkilemek için başka neye gerek varki ihihihi. :p Klipten daha fazla livelerı daha hoş bence, Raina'nın özellikle tam kendine güvendiği solo ses çıkışları yaptığı döneme denk geliyor hemde, az tanınmış bir dönem ama birşeyler yapılmaya çalılşırken hep daha iyi kaliteli şeylerin çıktığına inanıyorum ve bu şarkıda öyle. Şuanda da dinliyorum Kahinin gittiğine mi üzüleyim şimdi yoksa yakında gidecek bir üyeye mi. T_T Hala anlamıyorum bu şarkıyı dinlerken bağırarak ağlamak istiyorum nerdeyse ya çok ilginç. O_O Bir dönem çok üzülürken sık sık bu şarkıyı dinlemiştim psikolojik birşey falanmı ki? Ayrıca gizlemeyeceğim 1,5 yıldır ciddi After School fanıyım ama ben çok öncelerde bu gruba antiydim bir kaç şeyden ötürü özellikle bekahdan dolayı zaten o gidince araştırmaya falan başladım hemen hemen onun dönemine geliyor. Benimle konuşursanız bu şarkıyı aa Eren bak falan diye sakın atmayın bir kere başlarsam hemen dosyamı açıp live setimden 2-3 saat boyunca bu şarkıyı dinliyorum bir süre sonra sanki After School ile karşılıklı dertleşiyormuşçasına bir olaya dönüyor. :D Lafı çok değiştirmeden :p şarkı döneminde çok fazla ilgi görmesede After School'un nadir ödül aldığı şarkılardan birisidir sanırım insanlarda benim gördüklerimi görebilmiş bu şarkıda. >_< 

Ayrılığımızın üzerinden kaç sene geçti bilmiyorum, ama ben seni düşündükçe göz yaşlarım akıyor. Bugün seni herzamankinden daha fazla özlüyorum.. Sana yardım edemem ama sessizce ağlarım, çünkü senin yanında kalmak istiyorum.. Seninle olduğum zamana dönmek istiyorum.. Seni özledim, sana ihtiyacım var rüyalarımda hala seninleyim. Ben sensiz yaşayamam, bana geri dön beni bırakma.
Seni unutamıyorum...
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9